ZIELONA KARTA


Posiadacz stałego pobytu (zielonej karty) w USA ma prawo do:
podejmowania pracy, zamieszkania na terenie USA, przekraczania granicy USA, sprowadzenia małżonka i dzieci, ubiegania się o obywatelstwo amerykańskie po 5 latach od daty otrzymania zielonej karty lub po 3 latach w przypadku poślubienia obywatela USA.


ZIELONA KARTA:












kontakt