ZIELONA KARTA

Posiadacz stałego pobytu (zielonej karty) w USA ma prawo do:
podejmowania pracy, zamieszkania na terenie USA, przekraczania granicy USA, sprowadzenia małżonka i dzieci, ubiegania się o obywatelstwo amerykańskie po 5 latach od daty otrzymania zielonej karty lub po 3 latach w przypadku poślubienia obywatela USA.


Wstecz
© 2017 KANCELARIA DORADCZA SZMURŁO sp. z o.o.
Ta strona używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Więcej...